Despre noi

Cine suntem?

Societatea noastră a fost înfiinţată în anul 1997 ca şi societate cu răspundere limitată, având capital social integral românesc , depus de către asociatul unic dl. OPRAN GHEORGHE. Activitatea de bază a societaţii este comerţul cu ridicata al fructelor şi legumelor. Un segment important al activităţii este comercializarea cartofilor de samânţă, cepei de samânţă (arpagic) şi a seminţelor de lucernă.

1
Furnizori

Furnizorii noştri sunt atât din tări ale Uniunii Europene precum: Olanda, Germania, Austria, Polonia, Italia, Grecia; cât şi din afara spaţiului comunitar, din tări vecine ca Serbia, Macedonia etc. Cu majoritatea furnizorilor am reusit să păstrăm relaţiile comerciale încă de la începutul activităţii.

2
Clienți

Clienții noștri sunt din toată România , în principal fiind distribuitori en-gross de mărfuri, dar și persoane fizice - producători agricoli, care achiziționează marfa pentru producția proprie. Datorită seriozității, promptitudinii în livrare și calității mărfii comercializate am reușit să ne păstrăm clienții de- a lungul timpului.

3
Internațional

În anul 2004 am început și activitatea de export fructe şi export de miez de nucă din producția internă către țări din Europa, activitate pe care o dezvoltăm continuu. În prezent avem amenajat un spațiu pentru sortarea și ambalarea miezului de nucă achiziționat de la producători individuali din țară.

Informații comerciale

Depozitul și sediul social al societății este în Timișoara , Strada Wilhelm Tell 29
Codul unic de înregistrare al societății este RO 9744373 – verificați aici pentru mai multe informații.
Numărul de înregistrare la Registrul Comerțului J 35/787/1997.
Capitatul social este de 54.340 lei.

Aveți întrebări?

Nu ezitați să ne contactați!

Suntem aici pentru a vă ajuta cu orice informații de care aveți nevoie.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Ne place să ținem clienții noștri la curent cu cele mai recente oferte și oferte. Promitem că nu vom face spam! 🙂