Cine suntem?

De peste 21 de ani, oferim cu mândrie cele mai bune produse de calitate cu disponibilitate constantă. Cu facilități și echipamente de ultimă oră, sisteme interne și o flotă modernă, personalul nostru dedicat se concentrează pe produse de înaltă calitate și servicii excepționale pentru clienți.

Magazinele și piețele locale sunt parteneri cu noi datorită produsele noastre de înaltă calitate. De asemenea, lucrăm la nivel național și internațional.

citește mai multe

Produse recomandate

Aruncați o privire asupra produselor noastre. Suntem siguri că veți găsi ceva potrivit pentru dumneavoastră.

vizualizează produse

Miez de nucă

Știați că nucile au multe proprietăți benefice? Plasați cursorul peste cercurile din apropierea imaginii pentru a le descoperi!

Sănătos

Antioxidanți, proprietăți de combatere a cancerului, recomandată pentru afecțiuni cardiace.

Inteligență

Studiile arată că nucile îmbunătățesc sănătatea mintală și capacitatea cognitivă.

Proaspăt

Calitatea este peste media din industrie. Oferim numai cele mai bune și calitative produse.

Miez de nucă

Nucile se recoltează la maturarea completă și trebuie decojite, spălate, și albite, fără însă ca tratamentul să afecteze miezul.

Uscarea este obligatorie, până la 12% dacă se păstrează ca fructe întregi și până la 8% dacă se păstrează ca miez (decojite).

La recoltare, mezocarpul trebuie să se desprindă ușor.

Categorie:

Noile noastre produse

Vindem o gamă largă de produse. Nu ezitați să descoperiți mai multe despre ele!

  • Toate produsele
  • Fructe
  • Legume
  • Semințe
0 din 5

Miez de nucă

Nucile se recoltează la maturarea completă și trebuie decojite, spălate, și albite, fără însă ca tratamentul să afecteze miezul.

Uscarea este obligatorie, până la 12% dacă se păstrează ca fructe întregi și până la 8% dacă se păstrează ca miez (decojite).

La recoltare, mezocarpul trebuie să se desprindă ușor.

0 din 5

Arpagic (ceapă de sămânță)

Ceapa din sămânţă se recoltează în a doua jumătate a lunii august sau începutul lunii septembrie, când 50% din plante şi-au înmuiat tulpina. În prima fază bulbii sunt dislocaţi mecanic sau manual, aceştia rămânând pe teren pentru uscare. În faza a doua bulbii sunt adunaţi mecanic sau manual şi transportaţi la locul de sortare. După sortare urmează ambalarea în saci…

0 din 5

Sămânță de lucernă

Sămânța de lucernă, numită și Medicago sativa în nomenclatura binomică, este o plantă perenă înfloritoare în familia de leguminoase Fabaceae. Este cultivată ca o cultură importantă de furaje în multe țări din întreaga lume. Alfalfa este cultivată pe scară largă în întreaga lume ca furaj pentru bovine și este cel mai adesea recoltată ca fân, dar poate fi, de asemenea,…

0 din 5

Cartofi de sămânță

Cartofii de sămânță sunt tuberculi specific cultivați pentru a fi liberi de boli și pentru a asigura plante sănătoase și consistente. Pentru a fi fără boală, zonele în care sunt cultivați cartofii de sămânță sunt selectate cu grijă. În SUA, aceasta restricționează producția de cartofi de sămânță la doar 15 state din toate cele 50 de state în care se…

0 din 5

Cireșe

Cireșele se recoltează de la începutul lunii mai până la sfârșitul lunii iulie. Durata în zile de la înflorit până la recoltare este de la aproximativ 33 – 35 zile până la 80 -90 zile. Suma gradelor de temperatură de la înflorit până la coacere este variabilă în funcție de soi fiind între 450 -1390 grade Celsius la cele mai…

0 din 5

Struguri

Strugurii sunt fructe compuse, cu boabe de diferite forme și culori, cu miez dulce si semințe în interior. Există aproximativ 60 de soiuri principale de struguri, fiecare soi având alte câteva sute de varietăți. Culoarea diferă de la verde și galben la roșu, negru, în funcție de compușii chimici. Strugurii pot fi consumați atât proaspeți, cât și uscați, cei din…

0 din 5

Lămâi

Lămâia este un fruct citric cu formă ovală și coajă galbenă și poroasă și gust acru intens. Ca orice alt fruct citric, pulpa fructului este divizată în 8-10 segmente, având semințe în fiecare segment. Lămâile proaspete sunt disponibile pe toată durata anului. Pot fi păstrate la temperatura camerei, ferite de expunerea la soare, timp de aproximativ o săptămână. Pot fi menținute…

0 din 5

Mandarine

Mandarinele (Citrus tangerina) sunt un grup de citrice de culoare portocalie, compuse din hibrizi de portocal mandarin (Citrus reticulata). Numele a fost folosit pentru fructele provenite din Tangier, Maroc, descris ca varietate de mandarine. Mandarinele sunt mai mici și mai rotunjite decât portocalele comune. Gustul este considerat mai puțin acru, mai dulce și mai puternic decât cel al unei portocale….

0 din 5

Clementine

O clementină (Citrus × clementina) este un tangor, un hibrid între un mandarin portocaliu (C. × deliciosa) și un portocal dulce (C. × sinensis), numit astfel în 1902. Exteriorul este de o culoare portocalie profundă, aspect lucios. Clementinele pot fi separate în 7 până la 14 segmente. Similar cu mandarinele, ele tind să fie ușor de coajit. Sunt de obicei…

0 din 5

Portocale

Portocalul este fructul speciilor citrice Citrus × sinensis din familia Rutaceae. Se mai numește și portocală dulce, pentru a o distinge de Citrus × aurantium, denumit portocală amară. Portocala este un hibrid între pomelo (Citrus maxima) și mandarină (Citrus reticulata). Genomul cloroplast și, prin urmare, linia maternă este cea a liniei pomelo. Portocalele comune (denumite și „portocale albe”, „rotunde” sau…

0 din 5

Nectarine

Prunus (Prunus persica) este un copac de foioase, originar din regiunea Chinei de Nord-Vest între bazinul Tarim și pantele nordice ale Munților Kunlun, unde a fost inițial domesticit și cultivat. Are un fruct comestibil, numit piersic sau nectarin. Soiul P. persica var. nucipersica (sau var. nectarina), denumită în mod obișnuit nectarină, are o piele netedă. Este uneori menționată drept „piersic…

0 din 5

Prune

Există puține fructe care vin într-o astfel de gamă de culori ca prunele suculente și dulci. Sezonul de prune se întinde din mai până în octombrie, cu soiurile japoneze primele pe piață începând cu luna mai și august urmate de soiurile europene în toamnă. Prunele aparțin genului de plante Prunus și sunt rude cu piersicile, nectarinele și migdalele. Acestea sunt…

0 din 5

Caise

Caisele sunt acele fructe de culoare portocalie pline de beta-caroten și fibre, și sunt considerate printre primele semne ale verii. Deși caise uscate și conservate sunt disponibile pe tot parcursul anului, caise proaspete cu o cantitate mai ridicată de vitamina C sunt în sezon din mai până în august. Orice fructe proaspete pe care le vedeți în timpul lunilor de…

0 din 5

Pere

Recoltarea perelor are loc în faza de pârgă, cu 10-12 zile înainte de maturitatea deplină, deoarece se coc mai lent decât în cazul în care rămân în pom. Este recomandat ca perele de iarnă să se culeagă cât mai târziu, în luna octombrie, altfel se veștejesc (zbârcesc) în depozit. Soiurile de vară culese la momentul optim se transportă mai bine,…

0 din 5

Mere

Merele sunt fructe care se recoltează începând cu luna iulie până la sfârșitul lunii octombrie. Avem mai multe soiuri de mere, precum Golden, Idared, Granny Smith, etc. După recoltare, sortare, tratare anticriptogamică, merele se păstreaza în depozite frigorifice cu atmosfera normală sau atmosfera controlată. Celulele de păstrare pot avea capacități de păstrare de 200 – 500 tone dar în prezent…

0 din 5

Piersici

Piersica este un fruct colorat și foarte parfumat cu coajă subțire și pufoasă având pulpa de culoare albă sau galbenă. De obicei gustul este foarte dulce și puternic. Deși este un fruct sărac în calorii, piersica conține o mare cantitate de calorii. De asemenea conține mai mult decât e necesarul de vitamina A si 10% din necesarul zilnic de vitamina…

0 din 5

Căpșuni

Durata de recoltare a căpșunilor este de 13-28 zile, exceptând soiurile remontate. Pentru consumul imediat sau pentru industrializare, căpșunii se recoltează la coacerea deplină, iar cei destinați păstrării sau unui transport mai lung, atunci când ating 50-70% din pigmentația specifică soiului. După recoltare, ambalajele se pun la umbra și se transportă cât mai repede în depozite frigorifice, de lungă sau…

0 din 5

Pepene

Recoltarea pepenilor verzi se efectuează după cel puțin 3 examinări ale fiecărei plante, astfel încât fiecare pepene să fie consumat când este întru totul copt și cu conținutul maxim de zahăr, când pulpa este crocantă și fermă și înainte de a deveni prea copt. Gradul de coacere este indicat de caracteristicile vizibile ale cojii, ale codiței și ale cârcelului și,…

0 din 5

Salată verde

Salata este o plantă de zi lungă. Pentru creștere vegetativă, are nevoie de o intensitate a luminii mai redusă (4-5 mii lucși), putând suporta la începutul vegetației chiar umbrirea de scurtă durată. În condiții de zi lungă, corelată cu o intensitate mare a luminii, poate forma tulpini florale înainte de a forma căpățăni normale, în funcție de varietatea semănată. De…

0 din 5

Dovlecei

Dovlecelul, științific denumit cucurbita pepo, este o plantă erbacee anuală din familia cucurbitaceelor. În Moldova leguma este denumită dovleac iar Cucurbita maxima (dovleacul) este denumit bostan. Planta este originară din America dar în actualitate este sădită pe tot globul pentru fructul folosit în alimentație. Cucurbita pepo este o plantă agățătoare a cărei rug poate ajunge la o lungime de 10…

0 din 5

Ardei

Vindem o gamă largă de ardei, pornind de la ardei grași, ardei roșii, până la ardei iuți. Ardeii grași (Capsicum annuum) sunt fructele anumitor plante din familia Solanaceae. Aceștia sunt legați de ardeii iuți, roșii și arborii de pâine, toate acestea fiind originare din America Centrală și de Sud. De asemenea, ardeii grași sau capsicum sunt mâncați ca și legume,…

0 din 5

Fasole

Fasolea este o legumă foarte nutrițională, ce conține proteine, fibre, vitamine B, fier, potasiu și are un conținut scăzut de grăsime. Fasolea conține o gamă largă de substanțe chimice care luptă împotriva cancerului, în special izoflavone și fitosterol, care sunt asociate cu un risc redus de cancer. Fasolea furnizează corpului fibre solubile, care joacă un rol important în controlul nivelului…

0 din 5

Cartofi

Cartoful (Solanum tuberosum) este o plantă erbacee din familia solanaceelor, cu flori albe sau violete și tulpini subterane terminate cu tuberculi de formă rotundă, ovală sau alungită. Planta este cultivată pentru acești tuberculi care sunt comestibili, bogați în amidon, motiv pentru care sunt folosiți în alimentație, dar și ca furaj. Cartofii sunt originari din America de Sud, din regiunea Munților…

0 din 5

Varză

Varza (cuprinzând mai multe soiuri de Brassica oleracea) este o plantă bienală verde, roșie (violet) sau alb (verde pal) cultivată ca o cultură vegetală anuală pentru capetele cu frunze dense. Varza, în general, variază de la 0,5 la 4 kilograme, și poate fi verde, violet sau alb. Verzele cu frunze verzi sunt cele mai frecvente. Varza este cultivată, în general,…

0 din 5

Ceapă

Ceapa este o plantă bienală sau trienală și este una din cele mai des întâlnite legume, mai ales în partea de sud și sud-est a țării. Ceapa este originară din Asia iar în perioada antică se credea că ceapa dă putere, fiind consumată de soldați înainte de a merge la luptă. În China antică era considerată un simbol al inteligenței…

Cutii cu fructe & legume

Arată delicios, așa-i?

Doriți să vedeți și alte produse?

Avem produse de înaltă calitate.

Firma noastră

Birou, depozit, flotă ... tot ceea ce este necesar pentru a asigura cele mai înalte standarde pentru produsele și serviciile noastre.

Echipamente și tehnologii

Ne mândrim cu faptul că folosim cele mai recente echipamente disponibile până în prezent pentru a asigura cele mai înalte standarde în producție și depozitare.